Jag har gått upp på mer eller mindre heltid för Lunds kommun, så jag tar inga frilansuppdrag från september 2017.

Dock är jag alltid intresserad av spännande äventyr.

Om man anlitar mig som konsult

Min styrka som copy, webbproducent och som expert på kommunikation är helhetstänkande och att jag är bra på att göra kommunikationen väl anpassad för olika behov.

Jag har en bred verktygslåda och kan plocka upp de olika verktygen beroende på vilken kund jag har. Ibland arbetar jag med mer journalistiska metoder – reportage, magasin, intervju – och ibland mer som en marknadsförare med annonser, medieplanering och pressbearbetning.

Kanske behöver du mest någon att prata igenom dina kommunikationsbehov med, och då kan jag också komma väl till pass.

Gedigen erfarenhet av kommunikation och marknadsföring

Min allra första tidning gjorde jag som sjuåring. Den hette Naturtidningen och i redaktionen ingick jag och min kompis My. My blev senare ortoped, medan jag fortsatte på den inslagna vägen som redaktör och skribent.

Sedan slutet av 1990-talet har jag jobbat med webb; dessförinnan var jag redaktör för flera magasin. Jag har arbetat ömsom som företagare inom flera branscher, ömsom som anställd, bland annat inom offentlig sektor. Jag har också arbetat mycket med varumärkesbyggande.

Karin projektleder arbetet mycket effektivt. Hon begriper fort och arbetar snabbt. Hon förändrar och förbättrar och inte minst – hon har koll på hur kommunikationen ska funka i såväl samtid som framtid.