Texter, copy och textredigering

Reklamtexter (copy) 850 kr exkl moms/timme

Längre skrivuppdrag 650 kr exkl moms/timme. Ibland får jag uppdrag som innebär att jag följer med på en kurs eller längre sammanträde för att dokumentera eller skriva en rapport. Då tar jag ett lite lägre timpris. Ev reskostnader tillkommer. Jag lämnar alltid offert först.

Webbredaktör, se förslag nedan.

Spökskrivare Låter läskigt, men kan vara praktiskt. Du kan behöva hjälp med att skriva klart din bok eller komma loss med den där krönikan som du lovat. Jag skriver den med din ton, dina värderingar och dina idéer. Du är med från början till slut, men jag gör själva skrivjobbet. Jag lämnar offert.

Klarspråkskurs, skrivcoachning. En tvåtimmars föreläsning med vanliga språkutmaningar: 4 000 kr. En halvdags workshop inklusive övningar, max 10 deltagare: 8 000 kr. Löpande skrivcoachning – 650 kr exkl moms/timme.

Fotografering. Offert ges.

Personlig tränare inom webb och media

Rådgivning inom kommunikation och media 850 kr exkl moms/timme.

Inspirationssnack.  1 200 kr exkl moms. Vi träffas (på riktigt eller över Skype) under en timme och går igenom ditt företags kommunikations- och säljutmaningar. Jag kommer med idéer på hur du kan gå vidare själv med din marknadsföring.

Genomlysning. 17 000 kr exkl moms. Ingår: marknadsanalys, två träffar (på riktigt eller Skype) och en skriftlig rapport med råd så att du själv kan gå vidare.

Bygger hemsidor och håller dem fräscha

Observera att kostnaden för domännamn och webbhotell inte ingår (ca 1500 kr/år). Jag kan hjälpa dig med webbhotellskontakten, men det är bättre om du har den kontakten själv, så är du fri att välja leverantör framöver.

Startpaket 8 500 kr exl moms. En hemsida med max fyra undersidor (ingen shop) – det brukar täcka det allra mesta. Du bidrar med text och idéer. Om du inte har egna bilder, så tar jag fram max en bild per sida. Du får en kort utbildning i hur du själv publicerar på webben.

Startpaket text 15 000 kr exkl moms. Som startpaketet, men jag skriver texter och gör hela hemsidearbetet medan du ägnar dig åt din verksamhet. Det enda du behöver göra är att bli intervjuad, ge mig ev bakgrundsmaterial och kolla så att hemsidan blir som du vill. Texterna kan du sedan använda fritt i din marknadsföring.

Uppfräschning av gammal wordpresshemsida. Kanske har du redan en hemsida gjord i wordpress som har några år på nacken. Dags att fräscha upp den? Priset beror på i vilket skick din gamla sajt är i och hur mycket du vill ändra, så jag lämnar offert. Timpris 850 kr exl moms. Mellan tummen och pekfingret kan en uppfräschning kosta från 4 000 kr exkl moms.

Enkel webbshop 15 000 kr exkl moms. En hemsida med max fyra undersidor plus shop. Du bidrar med texter, idéer och produktbilder. Max 20 produkter (du kan lägga till fler sedan). Du får en kort utbildning i hur du själv publicerar på webben.

Jag fixar skivan-webbshop 30 000 kr exkl moms. Som enkel webbshop, men jag skriver texter, fixar produktfoto och info etc medan du ägnar dig åt din verksamhet. Det enda du behöver göra är att bli intervjuad, ge mig ev bakgrundsmaterial, välja ut och prissätta produkter och kolla så att hemsidan blir som du vill. Texterna kan du sedan använda fritt.

Mer avancerade hemsidor och webbshoppar. Du ska inte fastna i en för liten lösning om du redan från början vill arbeta stort. Jag gör en analys för att undersöka om dina behov blir mötta av en wordpresslösning. Om de blir det, ger jag dig en offert. Om inte, hjälper jag dig vidare till en mer renodlad webbshopsproducent i nätverket. Jag kan hjälpa dig att kravställa och projektleda webbshoppen så att du får det du behöver. Pris 850 kr exkl moms/timme.

Fräsch webb bas 500 kr exkl moms i månaden. En gång i månaden har vi avstämning över telefon eller mejl om vad som ska uppdateras och fixas med på sajten. Det kan vara texter (öppettider, priser etc) som ska ändras, bilder som ska justeras, enklare funktioner som ska till. Du har också möjlighet till 5 nödsamtal per år för snabba justeringar. Ingen bindningstid.

Fräsch webb premium 2 000 kr exkl moms i månaden. Två fasta avstämningar per telefon eller mejl i månaden. Uppfräschning av texter och bilder, enklare funktioner. Vi träffas en gång i halvåret och går igenom din webb ordentligt för att se vilka förbättringar som kan göras. 10 nödsamtal per år. Ingen bindningstid.

Fräsch webb premium shop 4 000 kr exkl moms i månaden. Som premium fast jag sköter din webbshop: för in nya produkter i systemet, lyfter fram aktuella varor, skriver texter, ev produktfoto om behov finns. 40 fria nödsamtal per år. Ingen bindningstid. Smart om du behöver vara ledig en period.

Egen webbredaktör. Kanske har du ännu större behov än så av att hålla din webbplats fräsch. Då kan jag erbjuda mer utförliga webbredaktörstjänster: skriva nyheter, uppdatera startsidan på daglig basis, fotografering etc. Jag har erfarenhet från många olika webbplattformar (drupal, polopoly, episerver mm), så har du en befintlig webbplats kan jag alltså arbeta med den direkt. Jag kan också hoppa in tillfälligt som webbredaktör på hel- eller deltid om behov uppstår. Pris enligt offert.

Så här funkar det

  • Du får en offert med fast pris.
  •  Jag delar gärna upp fakturan i två-tre betalningstillfällen.
  • För uppdrag utanför Skåne ingår eventuella kostnader för resor.
  • Jag genomför gärna rådgivning över Skype eller liknande.

Karin har skapat min hemsida livsbrunnen.se och jag har varit nöjd från första stund. Karin är högst professionell – det finns nog inget som hon inte kan inom sitt område. Jag uppskattar också att hon är snabb att rycka till undsättning om något går fel eller om man har frågor. Vi kan alla tryggt luta oss mot Karin!