Texter, copy och textredigering

Skriva, det kan väl alla? Jo, de allra flesta kan skriva. Många skriver bra. Men få vet hur man skriver för att övertyga, för att sälja, för att nå fram med ett budskap. Jag har tjugofem års erfarenhet som professionell skribent och hjälper dig gärna med texter som effektivt säljer din vara, tjänst eller idé.

Jag är också en ytterst erfaren redaktör, både för papperstidningar och webb.

Klarspråk

Det är viktigt att kommunicera så att det är lätt att förstå. Inte bara myndigheter utan de flesta av oss har nytta av att kunna skriva klarspråk.

Jag kan hjälpa på följande sätt:

  • hålla kurser
  • tvätta texter
  • skrivcoacha individer
  • göra stödmaterial (som checklistor) till verksamheter.

Fotografering. Jag fotograferar gärna också. Min specialitet är trädgårdsfotografering.

Personlig tränare inom webb och media

Facebook, Snapchat, Vine, Twitter … Det finns många olika sociala medier. Vilka ska du använda i din verksamhet? Vilka är mest effektiva för att nå dina kunder? Hur håller du engagemanget igång? Och varför i hela friden måste du finnas i sociala medier – och vad har du för ursäkter för att inte vara där? Jag hjälper dig att reda ut begreppen.

Hur når du den du vill nå? Hur ska man tänka kring det nya medielandskapet? Hur får du mest ut av dina marknadsföringspengar?

Jag hjälper dig att tänka kring din kommunikation – antingen som en skriftlig rapport eller så träffas vi med jämna mellanrum och pratar igenom din verksamhets kommunikationsutmaningar.

Jag är specialiserad på kommunikation av småföretag, särskilt inom livsstil och besök.

Jag hjälper dig gärna med:

  • presstrategier
  • pressmeddelanden
  • kommunikationsplaner
  • affärsutveckling ur ett säljperspektiv.

Bygga hemsidor och hålla dem fräscha

Jag gör hemsidorna i WordPress – ett publiceringsverktyg som är enkelt för dig att uppdatera i. En analys av din kommunikation ingår alltid.

Webbshop

Börja med e-handel? Jag bygger din webbshop för dig som vill ta din verksamhet online och vill ha ett enkelt verktyg för att ha koll på beställningar och leverans.

Fräsch webb

Det kan vara knepigt att hinna med att uppdatera en hemsida när man driver företag. Samtidigt är det just på din hemsida som många kunder får sitt första intryck av verksamheten. Jag har satt samman några paket som kan hjälpa dig att alltid ha en uppdaterad webb.

Karin Lilja är en sån där superkommunikatör som man (förlåt) ibland läser om och tänker hur bra det skulle kännas att ha någon som henne med i sitt team. Fast det kan man!
Karin har järnkoll på rätt syfte och tonläge för olika kanaler och hon kan landa dig och ditt varumärke rätt i kommunikationsflödet. Och så är hon rolig också!